Συμβουλευτικη Σταδιοδρομιας

Σε φοιτητές/απόφοιτους δημοσίων ή ιδιωτικών πανεπιστημίων

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πως το Hellenic American College επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα, παρακαλώ επιλέξτε τον σύνδεσμο.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία

1ο ΒΗΜΑ
2ο ΒΗΜΑ
3ο ΒΗΜΑ

ΔιαδικασΙα συμμετοχΗς

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και επίλεξε την επιθυμητή ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής της συνεδρίας.

ΔΙΑρκεια

1 ώρα/
συνεδρία

Τροπος παρακολουθησης

Online μέσω της πλατφόρμας
Zoom

Ατομική καθοδήγηση από τη σύμβουλο σταδιοδρομίας

Τροπος
διεξαγωγης

Δρ. Σοφία Πρωτόπαπα

Διευθύντρια του Γραφείου Επαγγελματικής Ανάπτυξης του Hellenic American College και πιστοποιημένη σύμβουλος σταδιοδρομίας (Global Career Development Facilitator).

Είναι κάτοχος διδακτορικού τίτλου σπουδών στις Κοινωνικές Επιστήμες και απόφοιτη του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στην Ψυχολογία – Ειδίκευση Κλινική Συμβουλευτική Ψυχικής Υγείας του Hellenic American University. Η έρευνά της εστιάζει στην ανάπτυξη δεξιοτήτων που απαιτούνται στην αγορά εργασίας.

Τέλος, είναι μια εκ των συγγραφέων των βιβλίων Ηγεσία για Παιδιά και Συναισθηματική Ευημερία-Συναισθηματική Χρεωκοπία: Η μία, η άλλη όψη και συγγραφέας του βιβλίου Eudaimonia as a way of life: A conversation with Aristotle inspired by the Nicomachean Ethics.

www.haec.gr
admissions@hauniv.edu
Μασσαλίας 22, Αθήνα
Copyright © 2021 All rights reserved and other such important stuff.

Εάν είσαι φοιτητής ή απόφοιτος πανεπιστημίου και επιθυμείς να πραγματοποιήσεις το επόμενο βήμα στην καριέρα σου, η διεξαγωγή μίας συνεδρίας συμβουλευτικής σταδιοδρομίας θα σε βοηθήσει να:

Αναγνωρίσεις τα ταλέντα, τα δυνατά σου σημεία και τις αδυναμίες σου

Δωρεαν Online

Κατανοήσεις την αξία της έρευνας και της ενημέρωσης ώστε να κάνεις τις κατάλληλες επιλογές καριέρας που σου ταιριάζουν 

Ορίσεις ξεκάθαρους και εφικτούς στόχους

Σχεδιάσεις τις ενέργειες που πρέπει να κάνεις για να πετύχεις τους στόχους σου, αναδεικνύοντας και βελτιώνοντας το προσωπικό σου brand

Στα πλαίσια δράσεων κοινωνικής προσφοράς, το Hellenic American College προσφέρει δωρεάν ατομικές συνεδρίες συμβουλευτικής σταδιοδρομίας σε φοιτητές/ αποφοίτους δημοσίων ή ιδιωτικών πανεπιστημίων. Οι συνεδρίες, διάρκειας μίας ώρας, διεξάγονται διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Zoom και πραγματοποιούνται ως ατομική καθοδήγηση από τη σύμβουλο σταδιοδρομίας.

Σε ενδιαφΕρει;

Δωρεάν online συμβουλευτική σταδιοδρομίας σε φοιτητές/απόφοιτους δημοσίων ή ιδιωτικών πανεπιστημίων

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Λιγα λογια για τη Συμβουλο Σταδιοδρομιας

1

Ένας εκπρόσωπός μας θα σε καλέσει προκειμένου να επιβεβαιώσει τη συμμετοχή σου και να σε ενημερώσει για τον τρόπο διεξαγωγής και τα επόμενα βήματα.

2

ΣημαντικΟ!

Για να είναι σε θέση η σύμβουλος σταδιοδρομίας να σου παρέχει εξατομικευμένη καθοδήγηση, είναι απαραίτητο να γνωρίζει ορισμένες πληροφορίες για εσένα. Συνεπώς, πριν τη συνεδρία, θα πρέπει να αποστείλεις μέσω email [admissions@hauniv.edu]:

  • Ένα πρόσφατο βιογραφικό σου σημείωμα

  • Ένα κείμενο 150 λέξεων περίπου περιγράφοντας τους λόγους που σε οδήγησαν στην απόφαση να πραγματοποιήσεις μια συνεδρία συμβουλευτικής σταδιοδρομίας, ποιες είναι οι προσδοκίες σου από αυτήν καθώς και ποιους επαγγελματικούς στόχους έχεις για το μέλλον.

Το υλικό μπορεί να αποσταλεί είτε στα ελληνικά είτε στα αγγλικά.